Aperitiv de branză in patru culori
PrinteazaO reteta delicioasa de aperitiv din: branza, margarina, oua, patrunjel, pasta de rosii.
- 1 kg brânză de vacă (bine scursă)
- 2 pachete margarină
- 8 ouă
- 1-2 legături pătrunjel
- 2-3 linguri pastă de roşii
Ingrediente:
Amesteci brânza cu margarina până obţii o compoziţie omogenă, după care o împărţi în patru părţi egale.
Fierbi ouăle tari, le cureţi şi amesteci gălbenuşurile cu o pătrime din compoziţie.
Tai pătrunjelul mărunt şi îl amesteci cu a doua parte. Partea a treia o amesteci cu pastă de roşii, iar ultima rămâne albă.
Uzi cu apă o tavă de chec şi pui în 4 straturi compoziţiile, apoi aperitivul îl pui la frigider pentru 25-30 de minute.
Când este gata, îl răstorni pe un suport sau pe un platou şi tai felii.
Aperitiv de branză in patru culori
Pofta buna!