Aperitiv de branză in patru culori

Printeaza

O reteta delicioasa de aperitiv din: branza, margarina, oua, patrunjel, pasta de rosii.

Ingrediente: Aperitiv de branză in patru culori

  • 1 kg brânză de vacă (bine scursă)
  • 2 pachete margarină
  • 8 ouă
  • 1-2 legături pătrunjel
  • 2-3 linguri pastă de roşii

 

Ingrediente:

Amesteci brânza cu margarina până obţii o compoziţie omogenă, după care o împărţi în patru părţi egale.

Fierbi ouăle tari, le cureţi şi amesteci gălbenuşurile cu o pătrime din compoziţie.

Tai pătrunjelul mărunt şi îl amesteci cu a doua parte. Partea a treia o amesteci cu pastă de roşii, iar ultima rămâne albă.

Uzi cu apă o tavă de chec şi pui în 4 straturi compoziţiile, apoi aperitivul îl pui la frigider pentru 25-30 de minute.

Când este gata, îl răstorni pe un suport sau pe un platou şi tai felii.

Aperitiv de branză in patru culori

Aperitiv de branză in patru culori

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.