Torni laptele într-un castron, încorporezi boiaua şi treci rapid prin amestec 4-5 felii de pâine, pe care le aranjezi la baza unei tăvi rotunde sau a unei farfurii cu baza de 20 cm, în aşa fel încât să nu rămână spaţii neacoperite.
Bagi la rece, cât timp prepari umplutura.
Speli şi toci pătrunjelul, scurgi roşiile uscate de uleiul în care au stat şi le mărunţeşti, după care le pui împreună într-un bol.
Adaugi şi pâinea rămasă, crema de brânză şi mascarpone; amesteci bine, pui un praf de sare şi nişte piper şi transferi totul în recipientul scos din frigider, nivelând bine, apoi mai ţii la rece
Aperitive cu crema de branza, avocado si masline din: apa, faina, unt, oua, ulei, avocado, zeama de lamaie, usutroi, masline verzi cu ardei, sare, branza feta. Ingrediente: 80 ml apa 50 g faina 40 g unt 2 oua, la temperatura camerei ulei pentru uns Pentru crema: 1 avocado foarte copt 2 linguri zeama lamaie […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.