Aperitiv cu brinza si ceapa din: branza de vaca, ceapa, telina, sare si masline. Usor de preparat. Ingredinte: 200 gr. brinza de vaca 1 ceapa mica 1/2 telina mica sare masline Mod de preparare Brinza se freaca bine, se adauga ceapa fin tocata, telina cruda rasa si sare. Daca brinza de vaca este prea uscata, […]
Aperitiv cu branza si rosii
PrinteazaAperitiv cu branza si rosii din: aluat, branza dulce, branza de burduf, lapte dulce pasteurizat, rosii deshidratate, merisoare, migdale, marar, patrunjel, ceapa verde, oua.
- 1 pachet (400 g) aluat pentru foitaj
- 800 g branza dulce proaspata
- 200 g branza de burduf
- 50 ml lapte dulce pasteurizat
- 100 g rosii deshidratate
- 50 g merisoare uscate
- 50 g migdale maruntite
- cate 1 legatura marar, patrunjel si ceapa verde
- 4 oua
Mod de preparare:
Separi albusurile de gal- benusuri. Bati albusurile spuma tare. Cureti verdeata si o tai marunt.
Mixezi intr-un bol branza cu 3 galbenusuri, dupa care adaugi rosiile, merisoarele, verdeata, laptele si 1/2 din cantitatea de migdale.
La sfarsit, incorporezi spuma de albusuri si omogenizezi usor, de jos in sus. Tapetezi cu aluat o tava de 25×35 cm.
Torni compozitia si o nivelezi. Tai fasii din aluatul ramas si decorezi cat mai estetic aperitivul. Ungi aluatul cu galbenusul ramas.
Coci aperitivul la foc mediu, in cuptorul prein- calzit, pentru 25 de minute. Consumi aperitivul fie caldut, fie rece.
Aperitiv cu branza si rosii
Pofta buna!
poate iti place si:
Tort aperitiv cu branza si piept de pui
Tort aperitiv cu branza si piept de pui din: smantana, drojdie, ou, margarina, faina, sare, branza dulce, ceapa verde, piper, piept de pui, mustar, pate. Ingrediente: Pentru blat: 3 linguri smantana 30 g drojdie 1 ou 120 g margarina topita 300 g faina sare Pentru crema 1: 500 g branza dulce 1 lingura margarina o legatura […]
Pofta buna!