Aperitiv cu branza

Printeaza

Aperitiv cu branza din: sunca de praga, ficat de pui, unt, ceapa, telemea, branza de burduf, alune de padure, ceapa verde, branza topita, sare, piper, cimbru, rozmarin si gelatina.

 

Ingrediente:

  • 8 felii sunca de Praga
  • 500 g ficat de pui
  • 100 g unt
  • 2 cepe
  • 250 g telemea grasa
  • 200 g branza de burduf
  • 100 g alune de padure
  • cateva fire ceapa verde
  • 150 g branza topita
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • rozmarin
  • 2 plicuri gelatina

 

Mod de preparare:

Calesti ceapa tăiata mărunt şi adaugi ficatul de pui. Când s-a înmuiat ficatul, adaugi cimbru, rozmarin, sare şi piper, după gust, şi laşi pe foc până se pătrunde bine ficatul.

Dai să se răcească şi pui amestecul în blender, împreună cu untul, şi mixezi până obţii o pastă.

Telemeaua sfărâmată o mixezi cu brânza topita şi cu brânza de burduf. Adaugi ceapa verde, tocată mărunt. Pui gelatina la înmuiat în apă rece, dupa care o topeşti şi o laşi sa se răcească.

O împărţi în doua  şi o tonii în ambele compozitii. Omogenizezi bine.

Aşezi folie de plastic într-o tavă de cozonac. Pe fundul tăvii, pui felii de şunca, torni jumătate din amestecul de branza, restul de pasta de ficat si compozitia de brana ramasa.

Acoperi cu folie si o lasi la rece minim 6 ore. O decorezi cu patrunjel si cu alune.

Aperitiv cu branza

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • ornamente din legume
  • ornamente de aperitive

2 comentarii

  1. Arata bine aperitivul

  2. O sa incerc aperitivele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.