Aperitiv buzoian

Printeaza

Aperitiv buzoian

Ingrediente:

Pentru rosii:

  • 1 kg rosii
  • 300 g branza
  • 1 lingura margarina
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
  • usturoi

Pentru drob:

  • inima, rinichi, plamani de miel
  • ficat de porc
  • 3-4 oua
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • dafin

Mod de preparare:

Aperitiv buzoian: Se amesteca branza, margarina, usturoiul, verdeata, sare, piper. Cu pasta obtinuta se umplu jumatati de rosii scobite la mijloc.

Se fierb inima, rinichii si plamanii. Se taie cuburi. Se adauga condimentele.

Se pune ficatul de porc crud, dat prin masina de tocat, impreuna cu ouale, mararul si patrunjelul. Compozitia se pune in prapurul de miel, apoi se da la cuptor. Se lasa la racit.

Se aseaza pe un platou felii de drob cu jumatati de rosii. Se orneaza cu frunze de patrunjel si marar.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.