Aperitiv cald cu brânză şi legume
PrinteazaAperitiv cald cu branza si legume din: telemea de capra, rosii, busuioc, ceapa, pasta de masline verzi, ulei de masline si piper.
Ingrediente:
- 800 g telemea de capra
- 8 rosii prunisoare
- busuioc verde
- 1-2 cepe
- 1-2 linguri pasta de masline verzi
- ulei de masline
- piper negru
Mod de preparare:
Aperitiv cald cu brânză şi legume: Se taie brânza felii, care se ung cu pasta de măsline verzi si se lasă 3-4 ore la rece.spală roşiile şi ceapa şi se taie rondele subţiri.
stropesc cu ulei de măsline şi se condimentează cu piper. Se pun peste brânză şi se ornează cu busuioc verde.
Feliile de brânză se înfăşoară în hârtie de copt, care se strânge bine la capete şi se bagă în cuptor.
lasă să se rumenească uşor la 160°C, apoi se scot şi se servesc calde.
Pofta buna!