Aperitiv cald cu ansoa

Printeaza

Aperitiv cald cu ansoa din: faina, lapte, oua, rosii, masline, ansoa, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Aperitiv cald cu ansoa

  • 200 g făină de grâu
  • 100 ml lapte
  • 2 ouă
  • roşii
  • măsline
  • fileuri de anşoa
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se prepară un aluat ceva mai gros din făină lapte şi ouă, adâugându-se sare şi piper, după gust.

Se toarnă aluatul într-o tigaie cu puţin ulei şi, când începe să se umfle puţin, se pun deasupra măslinele, fără sâmburi, roşiile tăiate felii subţiri şi, când începe să se umfle, fileurile de anşoa (de obicei desărate înainte).

Se serveşte cald.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.