Aperitiv cu cascaval si ardei gras

Printeaza

Aperitiv cu cascaval si ardei gras din: cascaval, ardei gras, oregano, salvie, patrunjel.

 

Ingrediente: Aperitiv_cu_cascaval_si_ardei_gras

  • 150 g caşcaval, tăiat cuburi
  • 1 ardei gras roşu, tăiat fasii
  • 20 frunze oregano proaspăt,
  • salvie sau pătrunjel

 

 

 

Mod de preparare:

Pune pe fiecare cub de caşcaval câte o felie de ardei copt şi o frunză de oregano şi înfige câte o scobitoare decorativă.

Aşază pe platoul de servit.

Aperitiv cu cascaval si ardei gras

Aperitiv_cu_cascaval_si_ardei_gras

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Aperitiv delicios cu muschi de porc

Aperitiv delicios cu muschi de porc din: chifle, muschi de porc, varza, ceapa, maioneza, ketchup, ulei, usturoi si unt. Ingredinte: 6 chifle 600 gr. muschi de porc 1 buc. varza mica 2 buc. ceapa 3 linguri maioneza 3 linguri ketch-up ulei usturoi unt   Mod de preparare Carnea se taie in cuburi mai groase. Ceapa […]

Retete culinare

Aperitiv cu branza de vaca si ceapa

Aperitiv cu brinza si ceapa din: branza de vaca, ceapa, telina, sare si masline. Usor de preparat. Ingredinte: 200 gr. brinza de vaca 1 ceapa mica 1/2 telina mica sare masline Mod de preparare Brinza se freaca bine, se adauga ceapa fin tocata, telina cruda rasa si sare. Daca brinza de vaca este prea uscata, […]

 

Aperitiv simplu cu legume

Aperitiv simplu cu legume

Aperitiv simplu cu legume din: ardei, usturoi, ulei, otet, mozzarella, sare, patrunjel. Ingrediente: 1 ardei roşu 1 ardei verde 1 ardei galben sare 1 lingură usturoi pisat fin 1 linguriţă oţet aromat mozzarella 2 linguri ulei de măsline 1 lingură pătrun­jel verde tocat   Mod de preparare: Coaceţi 1 ardei roşu, 1 ardei verde, 1 […]

 

Aperitiv cald cu ciuperci

Aperitiv cald cu ciuperci

Aperitiv cald cu ciuperci din: ardei grasi, rosii, ciuperci, ceapa verde, orez, cascaval, oua, ulei de masline, paine, usturoi, frunze de telina, sare si piper. Ingrediente: 4 ardei graşi roşii 2 ardei graşi 2 roşii 200 g ciuperci 2 fire de ceapă verde 6 linguri orez fiert 2 linguri caşcaval ras 2 ouă fierte tari […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.