Supă de Vită cu Porumb și Ardei – Rețeta Perfectă pentru Orice Ocazie – este o mâncare savuroasă și hrănitoare, perfectă pentru a fi servită în orice anotimp. Această rețetă îmbină carnea de vită suculentă cu dulceața porumbului și aroma proaspătă a ardeiului, creând un gust desăvârșit care va cuceri pe oricine. Ideală pentru prânzuri […]
Aperitiv cu castravete, cascaval si unt
PrinteazaAperitiv cu castravete, cascaval si unt din: unt, brânză, caşcaval, ardei roşu, castravete, ou, roşie.
Ingrediente:
- 60 g unt
- 50 g brânză
- 50 g caşcaval
- 1 ardei roşu
- 1 castravete
- 1 ou fiert
- 1 roşie
Mod de preparare:
Aperitiv cu castravete, cascaval si unt: Amesteci brânza cu caşcavalul şi cu untul şi faci biluţe pe care le laşi puţin la rece. Apoi ornezi cu bulinuţe din ardei roşu şi coajă de castravete.
Pentru bulinuţe, foloseşti ustensila de scos cotorul mărului şi pentru coaja de castravete, foloseşti curăţătorul de cartofi.
Vaporaşul îl faci din jumătate de castravete pe care aşezi 2 cubuleţe din brânză cu caşcaval şi unt pe care aşezi bucăţele de gălbenuş de ou fiert şi înfigi o scobitoare cu 2 felii de roşie.
Soarele îl faci dintr-o rondea de ou fiert.
Pofta buna!
Înghețată de Caramel Sărat – este un desert care combină dulceața intensă a caramelului cu un strop de sare, rezultând într-o explozie de arome care te va cuceri de la prima linguriță. Această rețetă este perfectă pentru momentele când vrei să te răsfeți cu ceva special sau pentru a impresiona invitații la o cină festivă. […]