Aperitiv clasic: Oua umplute

Printeaza

Oua umplute din: oua, maioneza, mustar, chimen, sare, boia, masline.

Ingrediente:Oua umplute

  • 10 ouă
  • 6 linguri maioneză
  • o lingură muştar picant
  • 1/2 linguriţă chimen
  • 1/2 lingurita sare

Pentru servit:

  • boia
  • măsline feliate

 

Mod de preparare:

Ouăle se spală cu atenţie şi apoi se pun la fiert în apă rece. Se lasă să fiarbă tari,
se scurg apoi de apă, se trec sub apă rece $i se decojesc.

Se taie ouăle în două pe lung, se scoate gălbenuşul care se pasează cu furculiţa.

Se adaugă maioneză, muştar, chimen, se potriveşte gustul de sare şi apoi se umplu albuşurile. Se lasă la frigider 30 de minute. Se presară cu boia şi se aduc la masă cu felioare de măsline.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.