Aperitiv de conopida

Printeaza

Aperitiv de conopida

Ingrediente:

  • 1 kg conopidă
  • 100 g caşcaval
  • 100 g parizer vegetal
  • 2 pahare lapte
  • sare
  • 1 lingură pesmet

 

Mod de preparare:

Aperitiv de conopida: Conopida spălată şi desfăcută în bucheţele mici se pune la fiert cu apă şi sare. După ce s-a fiert, se scurge şi se pune într-un vas de Jena sau tavă care, în prealabil, a fost unsă şi tapetată cu pesmet.

aşază un strat de conopidă, unul de parizer tăiat cubuleţe mici şi unul de caşcaval ras.

procedează aşa până se termină conopida. Deasupra se toarnă un pahar de lapte şi se dă vasul la cuptorul fierbinte aproximativ 30 de minute.

 

Poftă bună!

 

 

 

Morcovi cu Miere și Scorțișoară: O Delicatesă Aromată din Bucătăria Marocană

Morcovi cu Miere și Scorțișoară: O Delicatesă Aromată din Bucătăria Marocană din: morcovi, ulei de masline, miere, scortisoara, ghimbir, sare, piper, suc de lamaie, coaja de lamaie, frunze de menta.   Ingrediente: 500 g morcovi proaspeți, curățați și tăiați în bastonașe 2 linguri de ulei de măsline 2 linguri de miere 1 linguriță de scorțișoară […]

 

Choripán cu Avocado

Choripán cu Avocado din: carnati, chifle, avocado, ceapa rosie, sos chimichurri, salata de ruccola, ulei de masline. Îndrăgostiții de bucătăria argentiniană vor fi încântați să descopere o nouă variantă a clasicului Choripán. Cu o combinație de ingrediente neașteptate, această rețetă îți va provoca papilele gustative și te va transporta în lumea gustului autentic argentinian. Vom […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.