Aperitiv cu crema de castraveti

Printeaza

Aperitiv cu crema de castraveti din: castraveti, smantana, unt, sare, ardei gras, piper.

 

Ingrediente:Aperitiv cu crema de castraveti

  • 1 kg castraveti
  • 1 pahar cu smantana
  • 2 linguri cu unt
  • 1 lingurita cu sare
  • 1 ardei gras
  • piper macinat

 

Mod de preparare:

Spalati castravetii, curatati de coaja si taiati in doua pe lung, apoi inlaturati semintele.

Taiati castravetii felii mici si lasati sa se inmoaie in unt.

Lucrati cu o cratita mica, emailata, pe care o tineti pe foc mic, acoperita cu capac, 8-10 minute.

Lasati sa se raceasca, apoi mixati castravetii 1-2 minute ca sa obtineti o crema consistenta.

Sarati, piperati dupa gust si amestecaţi cu smantana. Omogenizati.

Taiati o bagheta felii, ungeti cu crema de castraveti, decorati cu felii subtiri de ardei gras, serviti imediat.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Aperitive cu branza si castraveti

Aperitive cu branza si castraveti

Aperitive cu branza si castraveti din: castraveti, branza feta, chimen, ulei, ardei gras. Ingrediente: 4 castraveti mai groşi 200 g brânză feta o linguriţă seminţe de chimen o linguriţă ulei 1/2 ardei gras roşu boia   Mod de preparare: Castraveţii se curăţă de coajă şi apoi se taie felii de 2-3 cm. Cu ajutorul unor […]

 

Aperitiv_din_fasole_si_castraveti

Aperitiv din fasole si castraveti

Aperitiv din fasole si castraveti din: fasole, cartof, castraveti acri, mustar, nuca, otet, ulei, masline. Ingrediente: 300 g fasole boabe măruntă 1 cartof mare 300 g castraveţi acri în oţet 2 linguri muştar 2 linguri nucă măcinată 1 lingură oţet balsamic 300 ml ulei măsline pentru decor   Mod de preparare: Se fierbe fasolea în […]

 

Aperitiv cu iaurt, castraveti si miez de nuca

Aperitiv cu iaurt, castraveti si miez de nuca din: iaurt, castraveti, usturoi nuci, sare, marar, busuioc. Ingrediente: 500 ml iaurt gros 5 castraveti 4-5 catei de usturoi 10 nuci sare 1 legatura de marar frunze de busuioc Mod de preparare: Curatati castravetii de coaja si de seminte, taiati-i felii subtiri pe lungul lor, presarati sare […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.