Aperitiv cu carne tocata
PrinteazaAperitiv cu carne tocata din: carne tocata, oua, patrunjel, usturoi, faina, ulei.
- 500 g carne tocată amestec
- 2 ouă
- 1/2 legătură pătrunjel
- 2 căţei usturoi
- 2 pachete sticksuri
- 150-200 g făină
- ulei, pentru prăjit
- sare
- piper
- sos de roşii
Mod de preparare:
Carnea se trece de două ori prin maşina de tocat. Se adaugă un ou, făină, pătrunjel tocat, usturoi pisat, sare şi piper. Se amestecă şi se fac grămăjoare sub formă de pară.
Intre timp, sticksurile dintr-un pachet se mărunţesc cât mai mult, să fie ca un pesmet fin. Se trec prin pesmet şi se prăjesc. Se scot şi i se înfige fiecăreia câte un beţişor de sticks.
Se servesc cu sos de roşii, după gust.
Pofta buna!