Aperitiv cu muschi de porc
PrinteazaAperitiv cu muschi de porc din: sunca, muschi de porc, ceapa, patrunjel, oua, lapte, unt, sare, piper.
- 500 g şuncă afumată
- 300 a muşchi de porc
- 1 legătură ceapă verde
- 1 legătură pătrunjel
- 1/2 franzelă
- 5 ouă
- 200 ml lapte
- 3 linguri unt
- sare
- piper
Mod de preparare:
Opăreşti muşchiul de porc, apoi şunca şi le tai cubuleţe. Toci ceapa verde şi pătrunjelul.
Intr-un vas adânc amesteci verdeţurile cu carnea. Rupi pâinea în bucăţi şi o înmoi în puţin lapte, apoi o storci şi o adaugi peste amestec, alături de sare, piper şi ouăle bătute cu laptele rămas.
Omogenizezi compoziţia şi o aşezi într-un vas termorezistent, uns cu unt. Dai totul la cuptor până se rumeneşte.
Aperitiv cu muschi de porc
Pofta buna!
Foarte bun aperitivul