Aperitiv cu muschi de porc

Printeaza

Aperitiv cu muschi de porc din: sunca, muschi de porc, ceapa, patrunjel, oua, lapte, unt, sare, piper.

Ingrediente:Aperitiv_cu_muschi_de_porc

  • 500 g şuncă afumată
  • 300 a muşchi de porc
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1/2 franzelă
  • 5 ouă
  • 200 ml lapte
  • 3 linguri unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Opăreşti muşchiul de porc, apoi şunca şi le tai cubuleţe. Toci ceapa verde şi pătrunjelul.

Intr-un vas adânc amesteci verdeţurile cu carnea. Rupi pâinea în bucăţi şi o înmoi în puţin lapte, apoi o storci şi o adaugi peste amestec, alături de sare, piper şi ouăle bătute cu laptele rămas.

Omogenizezi compoziţia şi o aşezi într-un vas termorezistent, uns cu unt. Dai totul la cuptor până se rumeneşte.

Aperitiv cu muschi de porc

Aperitiv_cu_muschi_de_porc

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte bun aperitivul

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.