Aperitiv cu pasta de telina si cartofi
PrinteazaAperitiv cu pasta de telina si cartofi din: paine, telina, hrean, mustar, cartofi, margarina.
- 3-5 pâini
- 3 ţeline cu frunze
- 1 hrean mai mic
- l lingură muştar
- 2 cartofi
- 2 linguri margarină
Mod de preparare:
Cureţi şi speli ţelina şi hreanul, apoi le dai prin răzătoarea mică sau prin maşina de tocat came, iar frunzele de ţelină le tai mărunt. Fierbi cartofii, îi pasezi şi îi amesteci cu margarina, muştarul, frunzele de ţelină tocate şi legumele rase.
Tai pâinile în bucăţi mai mari (de 5 cm), le scoţi miezul pe care-l înmoi şi-l adaugi la compoziţia de legume.
Umpli bucăţile de pâine cu amestecul de mai sus, le aşezi într-o tavă unsă cu margarină şi le dai la cuptor pentru 15 minute.
Pofta buna!