Aperitiv cu peste si masline verzi

Printeaza

O reteta de aperitiv cu peste din: sardele, unt, masline, castraveciori, franzela, sfecla fiarta si mustar.

Ingrediente:Aperitiv cu peste si masline verzi

  • 1 cutie sardele
  • 100 g unt
  • 25 măsline
  • 4 castraveciori muraţi
  • 1 franzelă subţire şi lungă
  • sfeclă fiartă, tăiată mărunt
  • muştar

Mod de preparare:

Se freacă sardelele cu untul, se adaugă castraveciorii mărunţiţi, sfecla şi muştarul, continuându-se omogenizarea compoziţiei. Se ia franzela şi i se taie colţurile, apoi se taie încă o dată, pe lăţime, şi se scobeşte de miez.

Se pune în locul acestuia compoziţia obţinută anterior şi se lasă la rece minimum trei ore. Se taie în felii subţiri şi se servesc.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.