Aperitiv cu spanac, branza si ciuperci
Printeaza
O reteta gustoasa de aperitiv cu spanac, branza, ciuperci, lapte, ulei, faina, oua, sare, margarina si pate de ficat.
Ingrediente foi galbene :
- 100 ml ulei
- 100 ml lapte
- 150 g făină
- 4 ouă
- sare
Ingrediente foile verzi :
- aceleaşi ingrediente ca la foi galbene plus 250 g spanac
Ingrediente umplutură:
- 1 pachet de margarină
- 100 g brânză de burduf
- 1 cutie mare cu pate de ficat
- 1 conservă de ciuperci
Mod de preparare:
Pui la fiert uleiul, laptele şi puţină sare până ce compoziţia dă în clocot, după care adaugi făina . Iei vasul de pe foc şi adaugi ouăle pe rând, amestecând bine până se omogenizează.
Această compoziţie o întinzi şi o coci pe fundul tăvii. După ce s-a copt, o scoţi pe planşetă şi o tai pe lung în două părţi egale.
Repeţi acelaşi procedeu şi, după ce ai amestecat cu ouăle, adaugi 250 g spanac fiert şi tăiat foarte fin. Coci amestecul tot pe fundul tăvii şi după ce s-a copt, tai foaia pe lung în două părţi egale.
Pofta buna!