Aperitiv de primavara

Printeaza

Aperitiv de primavara

Aperitiv de primavara din: foi de placinta, spanac, stevie, urzici, ceapa verde, praz, marar, patrunjel, orez, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 pachet foi de plăcintă
  • 300 g spanac
  • 300 g ştevie
  • 300 g urzici
  • 1 legătură ceapă verde
  • 2 fire praz
  • 2 legături mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • 3 linguri orez
  • 150 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pui la fiert orezul cu o cana de apa si un praf de sare. Cureţi apoi toate verdeţurile, le tai nu prea

mărunt, le presari cu puţină sare şi le laşi să se scurgă. Căleşti apoi ceapa şi prazul în ulei şi după ce s-au înmuiat, pui şi celelalte verdeţuri, orezul fiert şi trecut prin apă rece şi potriveşti de sare şi piper.

Mai laşi pe foc 10-15 minute şi dai compoziţia deoparte să se răcească. Ungi o foaie de plăcintă cu ulei, aşezi o altă foaie unsă cu ulei, apoi a treia  foaie, întinzi o parte din umplutură, rulezi şi aşezi ştrudelul  într-o tavă unsă cu ulei.

Le împachetezi la fel pe toate, le asezi in tava unsa cu ulei. Le impachetezi la fel pe toate, le asezi in tava si le coci la foc potrivit aproximativ  35 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.