Aperitiv din branza dulce si maioneza

Printeaza

 Aperitiv din branza dulce si maioneza

Ingrediente:Aperitiv din branza dulce si maioneza

  • 250 g brânză dulce de vacă
  • 3 ouă
  • 150 ml ulei
  • puţină sare
  • ceapă verde (sau ceapă şi mărar)
  • zeama de la 1/2 lămâie.

 

Mod de preparare:

Pui cele 2 gălbenuşuri fierte într-un castron şi mai adaugi un gălbenuş crud, le freci bine şi adaugi ulei, puţin câte puţin, până obţii o maioneză.

Freci apoi brânza cu ma­ioneza, pui sare şi câteva picături de zeamă de lămâie, după gust. Toci mărunt fie ceapa verde, fie o ceapă şi puţin mărar, şi presari peste pasta obţinută. Amesteci foarte bine şi o laşi la frigider 15 minute maximum.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Un aperitiv simplu si bun.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.