din: oua, zahar, faina, cacaopraf de copt, frisca, ciocolata, gelatina, vanilie, fructe, ciocolata neagra. Tortul Pascal este o opțiune perfectă pentru a încheia masa de Paște, oferind o notă de dulceață și rafinament. Acest desert, bogat și cremos, îmbină aromele clasice de vanilie și ciocolată cu fructe […]
Aperitiv din carne de pui
PrinteazaAperitiv din carne de pui din: carne de pui, sare, piper, usturoi, boia, gelatina, busuioc.
Ingrediente:
- 500 g piept de pui file
- 500 g pulpe de pui
- sare
- piper
- boia dulce
- 3-4 căţei de usturoi
- busuioc uscat
- 130 g gelatină pudră
Mod de preparare:
Tai pulpele şi pieptul în fâşii subţiri şi lungi, pe care le pui într-un castron şi le ungi cu usturoiul zdrobit.
Le presari apoi cu boia, busuioc, sare şi piper după gust şi cu pudra de gelatină
Amesteci şi pui acest amestşc într-o pungă pentru friptură.
O legi la gură şi o aşezi într-o tavă pentru cozonac. Introduci tava în cuptorul preîncălzit, la foc mediu (180 °C), pentru 45-50 de minute.
Scoţi tava din cuptor şi aşezi peste ruladă un tocător îngust de lemn, cu o greutate deasupra.
După ce s-a răcit în tavă, o păstrezi în frigider până a doua zi, când o porţionezi.
Pofta buna!
Risotto cu Miel și Ciuperci Porcini
din: orez, carne de miel, ciuperci porcini, supa, ceapa, usturoi, vin, parmezan, unt, ulei, sare, piper, patrunjel. Risotto cu miel și ciuperci porcini este un exemplu splendid de cum ingredientele tradiționale italiene pot fi transformate într-un fel de mâncare sofisticat și plin de gust. Această rețetă îmbină textura cremoasă […]