Vermicelli cu somon afumat și capere – un preparat rafinat și delicios, perfect pentru o cină rapidă și sănătoasă. Această rețetă combină pastele fine de vermicelli cu aroma intensă a somonului afumat și gustul distinct al caperelor, rezultând un fel de mâncare echilibrat și plin de arome. Somonul afumat este bogat în acizi grași omega-3, […]
Aperitiv din crabi
PrinteazaAperitiv din crabi din: crabi, lamaie, patrunjel, ulei de masline, ceapa, foi de dafin, sare si piper.
Ingrediente:
- crabi de mărime medie
- 1 lămâie
- ulei de măsline
- ceapa
- foi de dafin
- patrunjel verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
Aperitiv din crabi: Puneţi crabii la fiert într-un litru de apă în care aţi adăugat o lingură rasă de sare. In aceeaşi apă puneţi, după gust, ceapă, foi de dafin şi pătrunjel verde.
Lăsaţi vasul pe foc domol să clocotească încet vreme de 30 de minute. Scoateţi crabii din vas, folosindu-vă de o paletă şi lăsaţi-i să se scurgă de apă şi să se răcească.
In continuare, cu multă grijă, scoateţi pulpa (partea cărnoasă) din carapace şi din picioarele de crabi.
In castronul cu aceste delicii de crabi, puneţi ulei, zeamă de lămâie şi condimentaţi cu sare şi piper. Aduceţi preparatul la masă decorat cu pătrunjel verde.
Pofta buna!
The Macallan M: The Macallan M este un whisky excepțional, recunoscut pentru raritatea și calitatea sa. Acest whisky de lux reprezintă apogeul măiestriei distilatorilor de la The Macallan, fiind unul dintre cele mai apreciate și scumpe whisky-uri din lume. Originile Distileriei Macallan Distileria Macallan a fost înființată în 1824 de către Alexander Reid în regiunea […]