Aperitiv din fasole si castraveti

Printeaza

Aperitiv din fasole si castraveti din: fasole, cartof, castraveti acri, mustar, nuca, otet, ulei, masline.

Ingrediente:

  • 300 g fasole boabe măruntă
  • 1 cartof mare
  • 300 g castraveţi acri în oţet
  • 2 linguri muştar
  • 2 linguri nucă măcinată
  • 1 lingură oţet balsamic
  • 300 ml ulei
  • măsline pentru decor

 

Mod de preparare:

fierbe fasolea în a treia apă împreună cu cartoful până se fărâmă bine. Se trec prin mixer împreună cu puţină supă.

separă de coji printr-o sită mare, se freacă împreună cu ulei, muştar, sare, piper, până devine o pastă fină. Se taie cubuleţe fine castravetele, se storc de zeamă, se amestecă în compoziţie cu nucile.

Pentru un preparat mai acru se poate adăuga o lingură de oţet balsamic. Se ornează cu maioneză sau măsline.

Aperitiv din fasole si castraveti

Aperitiv_din_fasole_si_castraveti

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Catina: Beneficii pentru Sanatate, Contraindicatii si Retete Delicioase

Catina (Hippophae rhamnoides) este o planta perena cunoscuta pentru fructele sale portocalii sau galbene, bogate in nutrienti si cu beneficii remarcabile pentru sanatate. Fructele de catina sunt cunoscute pentru proprietatile lor nutritive si medicinale si sunt folosite in numeroase culturi din intreaga lume. Acestea sunt adesea utilizate […]

Fursecuri Linzer cu Nuci și Mure: Rețeta Delicioasă

din: nuci, unt, zahar pudra, coaja de lamaie, ou, extract de vanilie, praf de copt, sare, gem de mure. Fursecurile Linzer sunt o delicatesă îndrăgită pentru sărbători și evenimente speciale. Această rețetă adaugă o notă de savoare inovatoare cu nuci crocante și mure dulci, oferind o experiență […]

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Aperitivul asta e bun pe paine prajita, paine facuta felii mici si prajita

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.