Aperitiv din macrou afumat

Printeaza

Aperitiv din macrou afumat

Ingrediente:

  • 2 bucăţi macrou afumat
  • 3 cepe date pe răzătoarea mică
  • 6 mere date pe răzătoarea mică
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Aperitiv din macrou afumat: Cu un cuţit mărunţeşti macroul, înlături oasele mai mari care nu s-au topit la afumare şi apoi îl amesteci cu ceapa, merele, sarea, piperul, uleiul cât să obţii o pastă pe care s-o poţi întinde uşor pe feliile de pâine.

 

Poftă bună!

 

 

 

1 comentariu

  1. Imi place pestele afumat, mai ales macroul.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.