Tort aperitiv cu branza si piept de pui din: smantana, drojdie, ou, margarina, faina, sare, branza dulce, ceapa verde, piper, piept de pui, mustar, pate. Ingrediente: Pentru blat: 3 linguri smantana 30 g drojdie 1 ou 120 g margarina topita 300 g faina sare Pentru crema 1: 500 g branza dulce 1 lingura margarina o legatura […]
Cosulete aperitiv cu ficat de pui din: aluat, ficat de pui, masline, ciuperci, ceapa, ardei, patrunjel, oua, sare si piper. Ingrediente: un pachet aluat pentru foietaj 500 g ficat de pui fiert 200 g masline feliate 300 g ciuperci 2 cepe 1 ardei 1 legatura patrunjel 2 oua sare piper Mod de preparare: Ciupercile, […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.