Aperitiv englez
PrinteazaO reteta de aperitiv englez din: carne afumata, morcov, ciuperci, castravete, broccoli, masline, marar, patrunjel, pasta de tomate, zahar, ulei vegetal, mustar, sare si piper.
- 100 g carne afumata
- 1 morcov
- 50 g ciuperci marinate
- un castravete murat
- 2 buchetele broccoli marinat
- 5 masline
- frunzulite de marar si patrunjel
pentru amestecul de condimente:
- 2 lingurite pasta de tomate
- o lingurita zahar
- 4 linguri ulei vegetal
- o lingura mustar
- piper negru macinat
- sare
Mod de preparare:
Pentru sos, se dilueaza pasta de tomate in doua linguri de apa se adauga mustarul, uleiul, zaharul, se pne sare si piper dupa gust. Morcovul se taie rondele, ciuperci si castravetele – felioare, broccoli se imparte in buchetele mici.
Legumele pregatite se amesteca cu ciupercile, se toarna sosul, se amesteca si se lasa 2-3 ore. Carnea se taie felioare subtiri, in care se pune amestecul de legume si se ruleaza. La servire aperitivul se aranjeaza pe platou, ornandu-se cu felioare de legume marinate, cu masline si cu verdeata.
Aperitiv englez
Pofta buna!