Aperitiv cu muschi de porc din: sunca, muschi de porc, ceapa, patrunjel, oua, lapte, unt, sare, piper. Ingrediente: 500 g şuncă afumată 300 a muşchi de porc 1 legătură ceapă verde 1 legătură pătrunjel 1/2 franzelă 5 ouă 200 ml lapte 3 linguri unt sare piper Mod de preparare: Opăreşti muşchiul de porc, apoi […]
Aperitiv cu friptura de porc
PrinteazaAperitiv cu friptura de porc din: carne de porc, sare, piper, usturoi, faina, apa.
- 400 g carne tocată de porc
- 400 g carne de porc (bucată întreagă)
- sare
- piper
- usturoi
- 250 g făină
- 100 ml apă
Mod de preparare:
Prepari carnea tocată ca pentru cârnaţi, o sărezi după gust, adaugi piper şi puţin usturoi după gust.
Carnea întreagă o tai felii şi o pui într-o cratiţă cu puţină apă şi sare pentru 5-10 minute.
Din 250 g făină, 100 ml apă şi sare, faci un aluat, din care întinzi o foaie subţire.
Intr-o cratiţă unsă cu untură, pui foaia de aluat cât mărimea cratiţei, iar peste aluat aşezi stratul de carne tocată, pregătită ca pentru cârnaţi. Peste aceasta aşezi feliile de carne, iar deasupra pui o altă foaie de aluat.
Aşezi cratiţa în cuptor, la foc mic. Când este gata făcută, o laşi să se răcească, apoi o scoţi pe un blat de lemn şi o tai felii.
Aperitiv cu friptura de porc
Pofta buna!
poate iti place si:
Aperitiv cu muschi de porc
Chec aperitiv din splina de porc
Chec aperitiv din splina de porc Ingrediente: 500 g splină 2 cepe 3 linguri de untură sare piper 50 g unt Mod de preparare: Scoţi carnea cu şorici cu tot de pe un picior de porc, o baţi bine, o condimentezi cu condiment, piper şi puţină sare pe ambele părţi şi o rulezi cu […]
Aperitiv cu seminte
Aperitiv cu seminte din: masline, oua, branza, parmezan, ardei, jumari, bacon, patrunjel, ceapa, seminte. Ingrediente: 100 g măsline 2 ouă 200 g brânză dulce de vaci 50 g parmezan câte 1 ardei gras verde şi roşu 100 g jumări de porc câteva feliuţe de bacon 1 ceapă roşie mică 1 legătură de pătrunjel verde (se […]
Pofta buna!