Aperitiv cu fructe
PrinteazaO reteta de aperitiv cu fructe din: capsuni, ulei de masline, otet balsamic, suc de portocale, salata verde, miere, boabe de piper verde si sare.
- 300 g capsuni proaspete
- 2 linguri ulei de masline
- 1 lingura otet balsamic
- 4 linguri suc de portocale
- 1 salata verde creata
- 1 lingura miere
- 2 lingurite boabe de piper verde
- sare
Mod de preparare:
Curăţaţi fructele de codite şi tăiaţi-le în jumătăţi. Puneţi-le într-un castron. Spălaţi frunzele de salată şi rupeti-le în bucăţi mai mari. Puneţi-le în castronul cu fructe. Zdrobiţi mai mare piperul şi amestecati-l cu puţină sare. Amestecaţi mierea cu sucul de portocale, oţetul şi uleiul.
Adăugaţi piperul cu sare. Turnaţi dressing-ul peste salată şi căpşune. Amestecaţi cu atenţie, pentru a nu zdrobi fructele. Ţineţi salata la frigider înainte de servire.
Aperitiv cu fructe
Pofta buna!