Aperitiv cu fructe

Printeaza

O reteta de aperitiv cu fructe din: capsuni, ulei de masline, otet balsamic, suc de portocale, salata verde, miere, boabe de piper verde si sare.

Ingrediente:Aperitiv cu fructe

  • 300 g capsuni proaspete
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura otet balsamic
  • 4 linguri suc de portocale
  • 1 salata verde creata
  • 1 lingura miere
  • 2 lingurite boabe de piper verde
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţaţi fructele de codite şi tăiaţi-le în jumătăţi. Puneţi-le într-un castron. Spălaţi frunzele de salată şi rupeti-le în bucăţi mai mari. Puneţi-le în castronul cu fructe. Zdrobiţi mai mare piperul şi amestecati-l cu puţină sare. Amestecaţi mierea cu sucul de portocale, oţetul şi uleiul.

Adăugaţi piperul cu sare. Turnaţi dressing-ul peste salată şi căpşune. Amestecaţi cu atenţie, pentru a nu zdrobi fructele. Ţineţi salata la frigider înainte de servire.

Aperitiv cu fructe

Aperitiv cu fructe

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.