Aperitiv cu limba

Printeaza

Aperitiv cu limba din: sunca, limba, sparanghel, rosii, castraveciori, oua, ananas, patrunjel, boia, mustar.

Ingrediente:

  • suncă
  • limbă fiartă
  • sparanghel
  • roşii
  • cas­traveciori
  • ouă fierte
  • ananas
  • fire de pătrunjel
  • boia
  • muştar

 

Mod de preparare:

Aperitiv cu limba: Pe platoul de servire se pun feliile de şuncă, rulate şi umplute cu un amestec de gălbenuş fiert cu puţin muştar, alternate cu felii de limbă, castraveciori şi sferturi de felii de ananas, deasupra presărându-se boia (iute sau dulce).

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Ceai de Coada-Calului cu Fenicul

Ceai de Coada-Calului cu Fenicul din: coada calului, seminte de fenicul, apa. Acest ceai aromatic, cu note subtile de anason datorate feniculului, nu numai că încântă simțurile, dar vine și cu un pachet complet de beneficii pentru sănătate. Coada-calului este apreciată pentru proprietățile sale diuretice și de remineralizare, în timp ce feniculul este un aliat de […]

Ghidul Complet pentru Prepararea Siropului de Ginkgo Biloba

Ghidul Complet pentru Prepararea Siropului de Ginkgo Biloba din: extract de ginkgo biloba, apa, zahar. Ginkgo Biloba, un arbore milenar, este venerat pentru proprietățile sale extraordinare de îmbunătățire a memoriei și circulației sanguine. Extracția beneficiilor sale sub forma unui sirop delicios oferă o metodă accesibilă și plăcută de a îmbogăți dieta zilnică cu acest “elixir” […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.