Oua Umplute cu Bacon și Castraveți Murați – Aperitiv Savuros din: oua, bacon, castraveti murati, maioneza, mustar, sare, piper, frunze de patrunjel. Ingrediente: 6 ouă fierte tari 3 felii de bacon crocant, mărunțit 3 castraveți murați, mărunt tăiați 2 linguri de maioneză 1 lingură de muștar Sare și piper, după gust Frunze de pătrunjel […]
Aperitiv cu masline si gogosari murati
PrinteazaAperitiv cu masline si gogosari murati din: faina, cascaval, oua, sare, gogosari murati, masline, untdelemn, praf de copt.
Ingrediente:
- 150 g faina
- 200 g cascaval
- 6 oua
- 1 praf de sare
- 150 g gogosari murati
- 200 g masline verzi si negre
- 4 linguri untdelemn
- 1/2 plic praf de copt
Mod de preparare:
Tai gogoşarii în cubule- ţe şi măslinele în felioare subţiri.
Razi fin caşcavalul. Mixezi gălbenuşurile împreună cu uleiul, apoi adaugi făina cernută şi praful de copt.
Intr-un bol, baţi albuşurile spumă tare, cu un praf de sare. Le încorporezi în aluat amestecând uşor, de jos în sus.
Incorporezi apoi felioarele de măsline, caşcavalul ras şi gogoşarii. Omogenizezi delicat compoziţia.
Torni compoziţia într-o tavă de chec tapetată cu hârtie de copt şi coci checul la foc mediu, în cuptorul preîncălzit.
Probezi dacă s-a copt cu ajutorul unei scobitori care iese curată dacă aluatul e copt.
Il tai în felii după ce s-a răcit complet în tavă.
Aperitiv cu masline si gogosari murati
Pofta buna!
Platou de Aperitive cu Fructe de Mare
Platou de Aperitive cu Fructe de Mare din: midii, creveti, fructe de mare, fructe uscate, nuci, lamaie, busuioc, ulei de masline, sare, piper. Pentru o ocazie specială sau pentru a impresiona invitații la următoarea petrecere, un platou gourmet de aperitive poate fi alegerea perfectă. Ingrediente (pentru platoul de aperitive): 100g midii, gătite și curățate 100g […]