Aperitiv: Oua umplute
PrinteazaOua umplute din: oua, mustar, pasta de hrean, maioneza, sare, patrunjel, rosii, salata.
- 5 ouă
- 2 linguriţe muştar
- 2 linguriţe pastă de hrean
- 2 linguri maioneză
- sare
Pentru ornat:
- 1 lingură maioneză
- pătrunjel proaspăt
- 3 roşii
- frunze de salată
Mod de preparare:
Fierbi ouăle în apă cu sare. Le laşi 10 minute, le scoţi şi le clăteşti în apă rece.
După ce s-au răcit, le descojeşti şi le tai jumătăţi, pe lung.
Scoţi gălbenuşurile, le pui într-un castron şi le zdrobeşti cu o furculiţă. Le combini cu maioneza, muştarul şi cu pasta de hrean. Dacă e cazul, mai presari sare şi continui să amesteci. Umpli jumătăţile de ou cu această pastă.
Ornezi cu puţină maioneză şi pătrunjel proaspăt. Aşezi pe un platou cu frunze de salată şi sferturi de roşii.
Pofta buna!