Aperitiv cu oua

Printeaza

Aperitiv cu oua din: oua, patrunjel, sare, piper, albusuri, unt, pesmet, rosii.

 

Ingrediente:Aperitiv cu oua

  • 6 oua fierte
  • patrunjel tocat
  • sare
  • piper macinat
  • 2 albusuri crude
  • 2 linguri cu unt
  • 3 linguri cu pesmet
  • 3 rosii

 

Mod de preparare:

Curăţaţi ouăle, le tăiaţi în două pe lung, separaţi gălbenuşul şi-1 frecaţi cu 1 lingură cu unt, miezul de la 2 roşii, sare, piper măcinat şi verdeaţă tocată.

Umpleţi jumătăţile de albuş.fiert, acoperiţi cu celelalte jumătăţi ca să obţineţi 6 ouă.

Ungeţi o formă de sticlă incasabilă cu unt, puneţi ouăle întregite, deasupra puneţi cele 2 albuşuri crude bătute spumă tare, presăraţi pesmet şi daţi la cuptor 15 min.

Intre albuşuri puneţi felii subţiri de roşie. Serviţi ouăle calde, cu pâine prăjită.

 

Aperitiv cu oua

 

retete

Aperitiv cu rosii, mozzarella si busuioc

Aperitiv cu rosii, mozzarella si busuioc din: busuioc, ulei de masline, mozzarella, rosii, piper. Un aspect cheie al aperitivelor este capacitatea lor de a aduna oamenii împreună. Ele sunt adesea asociate cu momente sociale și conviviale, fiind un pretext excelent pentru conversații și interacțiuni în cadrul unui grup. De asemenea, ele permit oaspeților să guste […]

retete

Aperitiv cu rosii si busuioc

Aperitiv cu rosii si busuioc din: rosii, busuioc. În lumea culinară modernă, aperitivele au evoluat de la simpla funcție de stimulare a apetitului la adevărate demonstrații de creativitate și artă culinară. Aperitivele, cunoscute și sub numele de gustări sau starters, reprezintă o componentă esențială în multe culturi culinare din întreaga lume. Acestea sunt servite de […]

retete

Aperitive cu prosciutto

Aperitive cu prosciutto din: pepene galben, prosciutto. Aperitivele, cunoscute și sub numele de gustări sau starters, reprezintă o componentă esențială în multe culturi culinare din întreaga lume. Acestea sunt servite de obicei înainte de masa principală și sunt concepute pentru a stimula apetitul și a pregăti papilele gustative pentru felurile principale. Diversitatea aperitivelor este vastă, […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.