Aperitiv cu rosii, mozzarella si busuioc din: busuioc, ulei de masline, mozzarella, rosii, piper. Un aspect cheie al aperitivelor este capacitatea lor de a aduna oamenii împreună. Ele sunt adesea asociate cu momente sociale și conviviale, fiind un pretext excelent pentru conversații și interacțiuni în cadrul unui grup. De asemenea, ele permit oaspeților să guste […]
Aperitiv cu oua
PrinteazaAperitiv cu oua din: oua, patrunjel, sare, piper, albusuri, unt, pesmet, rosii.
- 6 oua fierte
- patrunjel tocat
- sare
- piper macinat
- 2 albusuri crude
- 2 linguri cu unt
- 3 linguri cu pesmet
- 3 rosii
Mod de preparare:
Curăţaţi ouăle, le tăiaţi în două pe lung, separaţi gălbenuşul şi-1 frecaţi cu 1 lingură cu unt, miezul de la 2 roşii, sare, piper măcinat şi verdeaţă tocată.
Umpleţi jumătăţile de albuş.fiert, acoperiţi cu celelalte jumătăţi ca să obţineţi 6 ouă.
Ungeţi o formă de sticlă incasabilă cu unt, puneţi ouăle întregite, deasupra puneţi cele 2 albuşuri crude bătute spumă tare, presăraţi pesmet şi daţi la cuptor 15 min.
Intre albuşuri puneţi felii subţiri de roşie. Serviţi ouăle calde, cu pâine prăjită.
Aperitiv cu oua
Aperitiv cu rosii si busuioc din: rosii, busuioc. În lumea culinară modernă, aperitivele au evoluat de la simpla funcție de stimulare a apetitului la adevărate demonstrații de creativitate și artă culinară. Aperitivele, cunoscute și sub numele de gustări sau starters, reprezintă o componentă esențială în multe culturi culinare din întreaga lume. Acestea sunt servite de […]
Aperitive cu prosciutto din: pepene galben, prosciutto. Aperitivele, cunoscute și sub numele de gustări sau starters, reprezintă o componentă esențială în multe culturi culinare din întreaga lume. Acestea sunt servite de obicei înainte de masa principală și sunt concepute pentru a stimula apetitul și a pregăti papilele gustative pentru felurile principale. Diversitatea aperitivelor este vastă, […]
Pofta buna!