Aperitive cu legume si parmezan din: cartofi, faina, parmezan, praf de copt, oua, lapte, iaurt, castraveti, usturoi, branza de capra, sare, piper, marar. Ingrediente: 500 g cartofi 100 g făină 100 g parmezan 1 pliculeţ praf de copt 2 ouă 60 ml lapte dulce 200 ml iaurt 2 castraveţi 2 căţei de usturoi 300 g […]
Aperitiv cu pasta de conopida, mustar si ou
PrinteazaAperitiv cu pasta de conopida, mustar si ou din: conopidă, ulei, ou, mustar, lamaie, sare, piper alb macinat, usturoi, ardei mari, şuncă de Praga.
- 1 conopidă de aproximativ 800 g
- 200 ml ulei
- 1 ou
- 2 linguri muştar
- 1/2 lămâie
- sare
- piper alb proaspăt măcinat
- 2 căţei de usturoi
- 4-5 ardei mari
- 200 g felii de şuncă de Praga
Mod de preparare:
Speli conopida şi o desfaci în bucheţele pe care le fierbi în apă uşor sărată, până se înmoaie.
Laşi conopida fiartă să se scurgă într-o strecurătoare, iar după ce se scurge, o tai mărunt.
Prepari maioneza din gălbenuş, muştar şi ulei. O acreşti, sărezi şi condimentezi după gust, cu piper şi usturoiul curăţat şi zdrobit.
Speli ardeii şi îi cureţi cu grijă de cotoare şi seminţe, îi umpli cu pastă de conopidă, după care îi tai în sferturi.
Pui câte 1 lingură de pastă pe feliile de şuncă şi rulezi.
După ce ai răcit aperitivul 20 de minute, inviţi mesenii să consume şi rulou, şi ardei umplut.
Aperitiv cu pasta de conopida, mustar si ou
Pofta buna!
poate iti place si:
Aperitive cu somon si caviar
Aperitive cu somon si caviar din: cartofi, ulei de masline, sare de mare, piper, somon afumat, smantana, caviar, marar. Ingrediente: 6 cartofi, feliati 1 lingura ulei de masline sare de mare și piper 240gr somon afumat, felii subtiri 1/2 cana smantana 50 gr caviar marar, pentru ornat Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la […]
Pofta buna!