Aperitiv cu pate de somon

Printeaza

Aperitiv cu pate de somon din: pate de somon, paine, maioneza, patrunjel, struguri.

Ingrediente: Aperitiv_cu_pate_de_somon

  • 100g pate de somon
  • 4 felii de pâine
  • 2 linguri de maioneză
  • 1 legătură de pătrunjel
  • câteva boabe de struguri

 

 

Mod de preparare:

Cu ajutorul unui pahar, decupaţi rondele din feliile de pâine.

Tăiaţi boabele de struguri în jumătăţi şi tocaţi fin pătrunjelul.

Puneţi maioneza într-o farfurie şi pătrunjelul pe alta.

Daţi marginile rondelelor de pâine mai întâi prin maioneză şi apoi prin pătrunjel, întindeţi pate pe fiecare rondea şi apoi aşezaţi una peste alta câte două rondele.

Decoraţi partea de sus cu strugurii tăiaţi.

Se consumă imediat sau se acoperă cu folie şi se păstrează la frigider până la servire.

 

Aperitiv cu pate de somon

Aperitiv_cu_pate_de_somon

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Tort aperitiv cu branza si pate

Tort aperitiv cu branza si pate

Tort aperitiv cu branza si pate din: faina, drojdie, ciuperci, bacon, untdelemn, sare, apa, branza dulce, smantana, gelatina, pate de ficat, unt, masline, cascaval, sfecla, marar, piper, sare. Ingrediente: Pentru blat: 400 g făină 25 g drojdie proaspătă 250 g ciuperci champignon 100g bacon 50 ml untdelemn 1 linguriţă de sare 200 ml apă caldă […]

Aperitive cu pate de somon si struguri

Aperitive cu pate de somon si struguri din: pate de somon, pâine, maioneză, pătrunjel, boabe de struguri. Ingrediente: 100g pate de somon 4 felii de pâine 2 linguri de maioneză 1 legătură mare de pătrunjel câteva boabe de struguri   Mod de preparare: Cu ajutorul unui pahar, decupaţi rondele din feliile de pâine. Tăiaţi boabele de struguri în jumătăţi […]

 

Aperitive cu somon si caviar

Aperitiv cu pateu de peşte

Aperitiv cu pateu de peşte Ingrediente: 1/2 kg păstrăv 100 g unt sare piper foi de dafin   Mod de preparare: Pentru floricele faci un aluat de clătite fără zahăr, dar puţin mai gros, ca la clătite. îţi trebuie şi o formă specială pe care întâi o laşi să se încălzească în ulei şi apoi […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.