Aperitiv cu peste si castravete

Printeaza

Aperitiv cu peste si castravete din: macrou, castravete, maioneza, smantana, patrunjel, sare, paine.

Ingrediente:

  • 2 bucăţi macrou afumat
  • un sfert castravete de seră
  • 3-4 linguri maioneză
  • o lingură smântână
  • câteva fire pătrunjel
  • sare

Pentru servit:

  • pâine prăjită sau biscuiţi săraţi

 

Mod de preparare:

Peştele se curăţă de oase şi se pune într-un castron.

Castravetele se curăţă de coajă şi se taie cuburi cât mai mici, apoi se pune peste peşte.

Se adaugă maioneza şi smântână, verdeaţa şi sarea.

Se amestecă şi se aduce la masă pe pat de pâine prăjită sau de biscuiţi săraţi, în funcţie de preferinţe.

 

 

Aperitiv cu peste si castravete

Aperitiv_cu_peste_si_castravete

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.