Aperitiv cu peste si masline

Printeaza

Aperitiv cu peste si masline din: sardele, unt, masline, castraveciori, franzela, sfecla, mustar.

Ingrediente:

  • 1 cutie sardele
  • 100 g unt
  • 25 măsline
  • 4 castraveciori muraţi
  • 1 franzelă subţire
  • sfeclă fiartă, tăiată mărunt
  • muştar

 

Mod de preparare Aperitiv cu peste si masline:

Se freacă bine sardelele cu untul, se adaugă castraveciorii şi sfecla, tăiate foarte mărunt, şi muştarul, omogenizându-se bine.

Se elimină colţurile franzeluţei, se taie pe lăţime, în bucăţi potrivite, şi se scobeşte de miez.

Se pune în locul acestuia compoziţia obţinută anterior şi se lasă la rece, pentru cel puţin trei ore.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.