Aperitiv cu rosii

Printeaza

O reteta de aperitiv cu rosii din: rosii, telina, cascaval afumat, mozzarella, sare, zeama de lamaie, ulei de masline, piper, gulie si patrunjel.

Ingrediente:Aperitiv cu rosii

  • 8 roşii
  • o ţelină medie
  • 100 g caşcaval afumat
  • 100 g mozzarella
  • sare
  • zeama de la 1-2 lămâi
  • 2 linguri ulei de măsline
  • piper negru măcinat
  • o gulie
  • 1-2 legături pătrunjel

 

Mod de preparare:

Se spală roşiile, se şterg, se taie capacele şi se scoate mie­zul. Se lasă să se scurgă pe un şervet absorbant de bucătărie. Separat, se curăţă ţelina şi guliile şi se dau pe răzătoarea mare. Se storc de suc si se amestecă cu zeama de lămâie, sarea, piperul şi uleiul de măsline.

Se adaugă caşcavalul, moz­zarella şi pătrunjelul tocat mă­runt. Se presară pesmetul pe deasupra si se călesc 5 minute, într-o tigaie termorezistentă. Se umplu roşiile cu compo­ziţia călită.

Aperitiv cu rosii

Aperitiv cu rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.