Aperitiv cu salam si branza de vaci

Printeaza

Aperitiv cu salam si branza de vaci din: salam uscat picant, branza de vaci, unt, smantana, ceapa, paine, sare, piper.

Ingrediente:Aperitiv_cu_salam_si_branza_de_vaci

  • 200 g salam uscat picant
  • 200 g branza de vaci
  • 100 g unt
  • 100 g smantana
  • 1 lingura cu ceapa tocata fin
  • 1 paine feliata
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Freaca untul spuma. Incorporeaza branza de vaci, trecuta printr-o sita.

Pasta astfel obtinuta, condimenteaz-o cu sare si piper, adauga ceapa tocata fin.

La final, încorporează smântână şi lasă la rece câteva minute. Taie cercuri din felii de pâine.

Pe fiecare bucată, pune puţină cremă de brânză şi o felie de salam picant.

Pentru a arata mai apetisant, pliaza felia de salam in asa fel incat sa obtii un triunghi.

Ca sa seta cat mai bine, prinde feliile de salam cu o scobitoare. Serveste-le imediat.

Aperitiv cu salam si branza de vaci

Aperitiv_cu_salam_si_branza_de_vaci

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Retete culinare

Aperitiv cu branza de vaca si ceapa

Aperitiv cu brinza si ceapa din: branza de vaca, ceapa, telina, sare si masline. Usor de preparat. Ingredinte: 200 gr. brinza de vaca 1 ceapa mica 1/2 telina mica sare masline Mod de preparare Brinza se freaca bine, se adauga ceapa fin tocata, telina cruda rasa si sare. Daca brinza de vaca este prea uscata, […]

 

Cosulete aperitiv cu ficat de pui

Cosulete aperitiv cu ficat de pui

Cosulete aperitiv cu ficat de pui din: aluat, ficat de pui, masline, ciuperci, ceapa, ardei, patrunjel, oua, sare si piper.   Ingrediente: un pachet aluat pentru foietaj 500 g ficat de pui fiert 200 g masline feliate 300 g ciuperci 2 cepe 1 ardei 1 legatura patrunjel 2 oua sare piper   Mod de preparare: Ciupercile, […]

 

Aperitiv simplu cu legume

Aperitiv simplu cu legume

Aperitiv simplu cu legume din: ardei, usturoi, ulei, otet, mozzarella, sare, patrunjel. Ingrediente: 1 ardei roşu 1 ardei verde 1 ardei galben sare 1 lingură usturoi pisat fin 1 linguriţă oţet aromat mozzarella 2 linguri ulei de măsline 1 lingură pătrun­jel verde tocat   Mod de preparare: Coaceţi 1 ardei roşu, 1 ardei verde, 1 […]

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.