Aperitiv cu salvie

Printeaza

Aperitiv cu salvie din: faina, praf de copt, lapte dulce, salvie, sare si unt.

Aperitiv_cu_salvie

 

Ingrediente:

  • 500 g făină
  • 1 linguriţă praf de copt
  • 1 cană cu lapte dulce
  • 1 rămurică frumoasă de salvie
  • 1 linguriţă cu sare
  • 150 g unt

 

Mod de preparare:

Combinaţi într-un castron făina, sarea, praful de copt, frunzele de salvie tocate şi untul moale.

Adăugaţi picurat laptele şi omogenizaţi bine compoziţia. Intindeţi în continuare aluatul într-o foaie cu grosimea de 1 cm.

Folosindu-vă de forme speciale pentru biscuiţi sau de un pahar, tăiaţi aperitivul.

Puneţi-l apoi într-o tavă unsă generos cu unt.

In cuptorul fierbinte, puneţi preparatul la copt pentru 10 minute.

Când este frumos aurit, puneţi preparatul atât de apetisant într-o cutie de carton, îmbrăcată cu staniol.

 

Aperitiv cu salvie

Aperitiv_cu_salvie

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Chec aperitiv cu branza si carne

Chec aperitiv cu branza si carne din: oua, smantana, faina, unt, carne, cascaval si smantana. Ingredinte: 6 oua 3 linguri smantana 3 linguri faina 50 gr.unt 250 gr. carne fiarta taiata 250 gr. cascaval condimente   Mod de preparare: Se amesteca 4 galbenusuri cu untul, smintina, cascavalul ras, carnea taiata, albusurile batute spuma si putin […]

retete

Aperitiv delicios cu muschi de porc

Aperitiv delicios cu muschi de porc din: chifle, muschi de porc, varza, ceapa, maioneza, ketchup, ulei, usturoi si unt. Ingredinte: 6 chifle 600 gr. muschi de porc 1 buc. varza mica 2 buc. ceapa 3 linguri maioneza 3 linguri ketch-up ulei usturoi unt   Mod de preparare Carnea se taie in cuburi mai groase. Ceapa […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.