Aperitiv cu somon si branza de vaci

Printeaza

Aperitiv cu somon si branza de vaci din: fulgi de ovaz, seminte de dovleac, seminte de chia, unt, oua, file de somon afumat, branza de vaci, marar, sare.

Ingrediente:

  • 100 g fulgi de ovAperitiv cu somon si branza de vaciăz
  • 10 g seminţe crude de dovleac
  • 10 g seminţe de chia
  • 25 g unt
  • 2 ouă
  • 100 g file de somon afumat sau somon fript
  • 100 g brânză de vaci
  • 1 legătură de mărar
  • sare

 

Mod de preparare:

Se prepară biscuiţi din fulgii de ovăz, seminţele de dovleac, seminţele de chia, untul şi ouăle.

Se coc apoi biscuiţii timp de un sfert de oră. Se amestecă brânza de vaci cu mărarul tocat mărunt şi cu sarea.

Se montează aperitivul astfel: se aşază un biscuit ca bază, se continuă cu amestecul de brânză şi mărar, apoi cu somonul tăiat în cubuleţe şi se decorează cu câteva seminţe de dovleac.

Preparatul se ţine la rece până la servire.

Aperitivul poate fi servit cu roşii, salată verde sau alte legume, după preferinţă.

 

 

Pofta buna!

 


poate iti place si:

 

Aperitiv_cu_somon_si_crema_de_branza

Aperitiv cu somon si crema de branza

Aperitiv cu somon si crema de branza din: faina, unt, galbenus, telemea, smantana, seminte de mac, branza dulce, sare, somon, marar. Ingrediente: Pentru aluatul de biscuiţi: 250 g făină 100 g unt 2 gălbenuşuri 1 lingură smântână 100 g telemea 2 linguri seminţe de mac sare Pentru cremă: 400 g brânză dulce 50 g smântână […]

 

Aperitiv cu somon si caviar

Aperitiv cu somon si caviar

Aperitiv cu somon si caviar din: somon afumat, cartofi, ulei de masline, sare, piper, smantana, caviar, marar. Ingrediente:  5-6 cartofi, feliati 1 lingura ulei de masline sare de mare și piper 250 g somon afumat, felii subtiri 1/2 cana smantana 50 g caviar marar   Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la 200C. Stropiti feliile de […]

 

Aperitive colorate

Aperitive cu somon, hrean si castravete

Aperitive cu somon, hrean si castravete din: somon afumat, pâine de secară cu seminţe, castravete Fabio, cremă de brânză, pastă de hrean, maioneză, ouă, ardei iute, chives, pătrunjel, sare şi piper. Ingrediente: 100g de somon afumat 4 felii de pâine de secară cu seminţe 1/3 de castravete Fabio 80g cremă de brânză 1 linguriţă de pastă de hrean 1 lingură de maioneză 4 ouă fierte […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.