Aperitiv soricei

Printeaza

Aperitiv soricei din: oua, mustar, pateu de pasare, masline, salata verde, marar, castravete acru, ridichi.

Ingrediente:

  • 8 ouă fierte
  • 2 linguriţe muştar
  • 1 pateu mic de pasăre
  • câteva măsline
  • 1 salată verde
  • mărar
  • 1 castravete acru
  • 1 legătură ridichi

 

Mod de preparare:

Tai ouăle în lung pe jumătate, le umpli cu compoziţia formată din gălbenuşuri, puţin muştar, pateu de pasăre, mărar verde, apoi începi ornatul: crestezi puţin albuşul şi pui rondele de ridichi (urechile).

La fel procedezi pentru nas, ochişori (acestea le faci din măsline), coadă şi mustăţi (din coajă de castravete acru).

Aşezi şoriceii pe frunze de salată verde.

 

Aperitiv soricei

Aperitiv soricei

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Sushi cu Anghilă

Sushi cu Anghilă – Rețeta Perfectă pentru Un Gust Autentic Japonez – Sushi-ul cu anghilă, cunoscut și sub numele de Unagi Sushi, este o delicatesă japoneză apreciată pentru aroma sa distinctă și textura catifelată. Anghila (unagi) este gătită și glazurată cu un sos dulce de soia, transformând-o într-un ingredient perfect pentru sushi. Această rețetă îți […]

Sepie cu Sos de Rosii si Busuioc

Sepie cu Sos de Rosii si Busuioc – este o reteta rafinata si delicioasa, inspirata din bucataria mediteraneana. Aceasta combinatie savuroasa aduce impreuna gustul delicat al sepiei cu aromele intense ale rosiilor si busuiocului proaspat. Preparatul este perfect pentru o cina romantica sau pentru a impresiona invitatii la o masa speciala. Ingrediente: 500 g sepie […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.