Sushi cu Anghilă – Rețeta Perfectă pentru Un Gust Autentic Japonez – Sushi-ul cu anghilă, cunoscut și sub numele de Unagi Sushi, este o delicatesă japoneză apreciată pentru aroma sa distinctă și textura catifelată. Anghila (unagi) este gătită și glazurată cu un sos dulce de soia, transformând-o într-un ingredient perfect pentru sushi. Această rețetă îți […]
Aperitiv soricei
PrinteazaAperitiv soricei din: oua, mustar, pateu de pasare, masline, salata verde, marar, castravete acru, ridichi.
Ingrediente:
- 8 ouă fierte
- 2 linguriţe muştar
- 1 pateu mic de pasăre
- câteva măsline
- 1 salată verde
- mărar
- 1 castravete acru
- 1 legătură ridichi
Mod de preparare:
Tai ouăle în lung pe jumătate, le umpli cu compoziţia formată din gălbenuşuri, puţin muştar, pateu de pasăre, mărar verde, apoi începi ornatul: crestezi puţin albuşul şi pui rondele de ridichi (urechile).
La fel procedezi pentru nas, ochişori (acestea le faci din măsline), coadă şi mustăţi (din coajă de castravete acru).
Aşezi şoriceii pe frunze de salată verde.
Aperitiv soricei
Pofta buna!
Sepie cu Sos de Rosii si Busuioc
Sepie cu Sos de Rosii si Busuioc – este o reteta rafinata si delicioasa, inspirata din bucataria mediteraneana. Aceasta combinatie savuroasa aduce impreuna gustul delicat al sepiei cu aromele intense ale rosiilor si busuiocului proaspat. Preparatul este perfect pentru o cina romantica sau pentru a impresiona invitatii la o masa speciala. Ingrediente: 500 g sepie […]