Aperitiv cu spanac

Printeaza

Aperitiv cu spanac din: spanac, ardei, cascaval, branza, rosie, salata, paine, sare.

Ingrediente:

  • 4 linguri spanac congelat
  • 3 ardei graşi roşii
  • 16 felii caşcaval
  • 4 linguri brânză de vaci
  • o ceapă roşie
  • o roşie
  • 2 foi salată verde
  • 4 felii pâine
  • sare

 

Mod de preparare:

Aperitiv cu spanac: Se taie fiecare felie de pâine în patru si se prăjesc la cuptor. Se taie roşia şi ceapa şi se mărunţesc la robot. Se amestecă bine compoziţia obtinută cu brânza de vaci şi se dă amestecul la rece.

Ardeii se taie pe lung, se scot nervurile, se opăresc şi se pun într-o pungă de plastic 5 minute. După ce s-au înmuiat, se taie pătrăţele de dimensiunea feliilor de pâine.

Se ung feliile de pâine cu crema de brânză, se pune puţin spanac, ardei, caşcaval şi încă o dată aceleaşi straturi. Se aşază deasupra o fâşie de salată verde şi se fixează cu o scobitoare.

Se dau sendvişurile la cuptor 2-3 minute, până se rumeneşte caşcavalul.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.