Aperitiv cu sunca de Praga

Printeaza

Aperitiv cu sunca de Praga din: chifle, sunca, avocado, cascaval, ulei, lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Aperitiv cu sunca de Praga

  • 4 chifle
  • 8 felii şuncă de Parma
  • 2 avocado
  • 50 g caşcaval
  • 2 linguri ulei de măsline
  • zeamă de lămâie
  • sare
  • piper colorat

Pentru servire:

  • portocale
  • salată verde
  • frunze de pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Chiflele se taie în două, se prăjesc puţin. Se curăţă cele două bucăţi de avocado, se taie în două, se scot sâmburii, se taie felii şi se zdrobeşte puţin cu furculiţa.

Se împarte pe chifle, se stropeşte cu puţin ulei şi zeamă de lămâie, se presară cu sare şi piper măcinat, se pune deasupra caşcavalul ras.

Feliile de şuncă se înfăşoară în formă de trandafir şi se aşază în mijloc.

Se pun frunze de pătrunjel verde şi se aşază pe salată verde. Se servesc lângă aperitiv felii de portocale sau suc de portocale.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.