Aperitiv surpriză

Printeaza

O reteta gustoasa de aperitive din: oua, rosii, unt, branza topita, ardei verde, ceapa, branza dulce, masline, sare, piper.

Ingrediente:Aperitiv surpriză

  • 4 roşii
  • 4 ouă
  • 50 g unt
  • 4 triunghiuri de brânză topită
  • 1 ardei verde
  • 1 ceapă
  • 200 g brânză dulce
  • 5-6 măsline negre
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Fierbi ouăle tari, după care le cureţi, le tai pe jumătate, le scoţi gălbenuşurile şi le amesteci cu jumătate din cantita­tea de unt şi brânză topită până obţii o pastă omogenă cu care umpli jumătăţile de albuş fiert.

Speli roşiile, le tai pe jumătate, le scoţi miezul şi le laşi să se scurgă până pregăteşti pasta de brânză şi unt.

Cureţi ceapa, o tai mărunt, o amesteci cu brânza şi cu untul şi pui sare şi piper după gust.

Umpli jumătăţile de roşii cu această pastă şi le decorezi după imaginaţie.

Aşezi pe un platou jumătăţile de roşii şi de ouă şi le aduci la masă după ce le-ai ţinut puţin la frigider.

Aperitiv surpriză

Aperitiv surpriză

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.