Aperitiv cu vinete si caviar

Printeaza

Aperitiv cu vinete si caviar din: vinete mici, ulei de masline, boia, lamaie, caviar, sare, piper.

Ingrediente:

  • 2 vinete mici
  • ulei de măsline
  • 1/2 linguriţă de boia
  • 1 lămâie
  • 60 g caviar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Aperitiv cu vinete si caviar: Pe jar acoperit de cenuşă, se frig vinetele întregi. Se întorc din când în când şi se iau de pe jar când pieliţa s-a încreţit.

Când se pot apuca fără să te arzi, se golesc de seminţe şi carnea lor se amestecă cu furculiţa într-un castron cu ulei de măsline, ca să se obţină un fel de piure.

Se sărează, se piperează şi se dă gust cu boia; se stropeşte cu suc de lămâie şi se încorporează caviarul. Se serveşte, de preferinţă, rece.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.