Aperitiv cu vinete si caviar
PrinteazaAperitiv cu vinete si caviar din: vinete mici, ulei de masline, boia, lamaie, caviar, sare, piper.
Ingrediente:
- 2 vinete mici
- ulei de măsline
- 1/2 linguriţă de boia
- 1 lămâie
- 60 g caviar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Aperitiv cu vinete si caviar: Pe jar acoperit de cenuşă, se frig vinetele întregi. Se întorc din când în când şi se iau de pe jar când pieliţa s-a încreţit.
Când se pot apuca fără să te arzi, se golesc de seminţe şi carnea lor se amestecă cu furculiţa într-un castron cu ulei de măsline, ca să se obţină un fel de piure.
Se sărează, se piperează şi se dă gust cu boia; se stropeşte cu suc de lămâie şi se încorporează caviarul. Se serveşte, de preferinţă, rece.
Pofta buna!