Aperitiv cu vinete si usturoi

Printeaza

Aperitiv cu vinete si usturoi din: vanata, usturoi, ulei de floarea soarelui, paine, patrunjel verde, sare.

 

Ingrediente:

  • 1 vanata
  • 4-5 catei de usturoi
  • ulei de floarea soarelui
  • 8 felii de paine
  • 2-3 fire patrunjel verde
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Tai vânătă felii nu foarte groase şi le fierbi 5 minute în apă cu sare.

Le scoţi şi le pui la scurs. Incingi uleiul în tigaie şi sotezi feliile de vinete până se rumenesc uşor.

Le scoţi pe un şervet de bucătărie pentru a absorbi excesul de ulei.

Tai usturoiul feliuţe. Serveşti rondelele de vinete pe felii de pâine.

Deasupra aşezi usturoiul şi frunzuliţele de pătrunjel verde.

 

Aperitiv cu vinete si usturoi

Aperitiv_cu_vinete_si_usturoi

Pofta buna!

 

 

 

Smoothie de Broccoli si Mere Verzi

Smoothie de Broccoli si Mere Verzi – o bautura revitalizanta si plina de nutrienti, ideala pentru a incepe ziua cu energie sau pentru a te racori in orice moment al zilei. Combinatia de broccoli si mere verzi aduce un aport substantial de vitamine, minerale si antioxidanti, oferind beneficii multiple pentru sanatate. Broccoli este cunoscut pentru […]

Consommé de Pește

Consommé de Pește – ideal pentru iubitorii de supă clară și aromată. Acest preparat clasic franțuzesc se caracterizează prin claritatea și bogăția gustului său, fiind realizat dintr-un fond de pește clarificat și îmbogățit cu arome subtile. Este perfect pentru a deschide o masă elegantă sau pentru a fi savurat ca un fel principal ușor și […]

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • aperitive restaurante de lux

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.