Aperitiv cu vinete si usturoi
PrinteazaAperitiv cu vinete si usturoi din: vanata, usturoi, ulei de floarea soarelui, paine, patrunjel verde, sare.
- 1 vanata
- 4-5 catei de usturoi
- ulei de floarea soarelui
- 8 felii de paine
- 2-3 fire patrunjel verde
- sare
Mod de preparare:
Tai vânătă felii nu foarte groase şi le fierbi 5 minute în apă cu sare.
Le scoţi şi le pui la scurs. Incingi uleiul în tigaie şi sotezi feliile de vinete până se rumenesc uşor.
Le scoţi pe un şervet de bucătărie pentru a absorbi excesul de ulei.
Tai usturoiul feliuţe. Serveşti rondelele de vinete pe felii de pâine.
Deasupra aşezi usturoiul şi frunzuliţele de pătrunjel verde.
Aperitiv cu vinete si usturoi
Pofta buna!
Incoming search terms:
- aperitive restaurante de lux