Aperitive cu ardei, sunca si crema de branza
PrinteazaAperitive cu ardei, sunca si crema de branza din: brânză de vaci, unt, marar, ceap rosie, piper alb macinat, sare, ardei gras galben şi roşu, sunca.
- 200 g brânză de vaci
- 100 g unt
- câteva fire mărar
- 1 ceapă mică roşie
- piper alb măcinat
- sare
- ardei gras galben şi roşu
- 100 g şuncă feliată
Mod de preparare:
Speli ardeii, îndepărtezi codiţele şi cotoarele şi îi tai după mărimea dorită. La fel tai şi’feliile de şuncă.
Mixezi brânza împreună cu untul moale, razi ceapa după gust pe răzătoarea fină, presari mărar tocat fin şi potriveşti de piper şi sare.
Aşezi pe fiecare felie de ardei câte o felie de şuncă şi ornezi cu pasta de brânză. Serveşti bărcuţele pe un platou presărat cu mărar tocat.
Aperitive cu ardei sunca si crema de branza
Pofta buna!