Se taie capacul ardeiului din jurul cozii, se curăţă de seminţe şi se umple cu amestecul pentru aperitive. Tradiţional, ardeiul se umple cu: pastă de brânză; urdă cu mărar; salată de varză. Se serveşte fie ardeiul umplut, întreg, fie tăiat în rondele mai groase (de 1-2 cm).
Apritive cu sunca de pui si ardei gras din: mar, sunca de pui, ardei gras, masline. Ingrediente: 1 măr puţină şuncă de pui câte 1 ardei gras roşu şi verde măsline negre şi verzi câteva scobitori de ornament Mod de preparare: Şunca şi ardeiul le tai cubuleţe şi le înşiri pe scobitori, alternându-le. Apoi le […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.