Aperitive cu branza Roquefort
PrinteazaAperitive cu branza Roquefort din: lapte, smantana, oua, branza roquefort, chives, unt, sare, piper.
Ingrediente:
- 300 ml lapte
- 300 ml smantana
- 6 oua
- 150 g branza Roquefort
- 1 legatura chives
- unt
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pune într-un vas pe foc laptele, smântână şi brânza sfărâmată. Lasă până ce se topeşte brânza.
Dă deoparte şi lasă să se răcească. Bate ouăle cât mai bine, adaugă amestecul lichid, sare şl piper după gust, frunzele de chives tocate,
Unge cu unt formele de copt şi toarnă compoziţia. Aşază formele într-o tavă şi toarnă apă caldă cât să ajungă la trei sferturi din înălţimea formelor.
Dă la cuptor pentru 40-45 de minute, la 150°C.
Lasă-le să se răcorească înainte de a le scoate din forme şi serveşte-le alături de salată verde.
Aperitive cu branza Roquefort
Pofta buna!