Aperitive calde cu branza
PrinteazaAperitive calde cu branza din: bagheta, mozzarella, salam, sare grunjoasa, rosii cherry, ardei capia, smantana, usturoi si busuioc.
- o bagheta alba
- 200 g mozzarella
- 100 g slam foarte uscat
- 100 g branza mascarpone
- sare grunjoasa
- 300 g rosii cherry
- 2 ardei capia
- 2 linguri smantana
- 3-4 catei usturoi
- busuioc proaspat pentru ornat
Mod de preparare:
Se feliază bagheta. Se curăţă usturoiul si se piseazS. Se amestecă cu smântână si crema mascarpone. Feliile de baghetă se ung cu crema de brânză şi se pun în tavă. Se feliază brânza mozzarella, salamul uscat şi se aşază pe feliile de baghetă.
Se băgă în cuptor la 120-140°C si se lasă până se rumeneşte mozzarella. Se scoate tava din cuptor, se aranjează bucăţile pe un platou si se ornează cu feliuţe de roşii şi frunzuliţe de busuioc.
Aperitive calde cu branza
Pofta buna!