Aperitive calde cu branza

Printeaza

Aperitive calde cu branza din: bagheta, mozzarella, salam, sare grunjoasa, rosii cherry, ardei capia, smantana, usturoi si busuioc.

Ingrediente:

  • o bagheta alba
  • 200 g mozzarella
  • 100 g slam foarte uscat
  • 100 g branza mascarpone
  • sare grunjoasa
  • 300 g rosii cherry
  • 2 ardei capia
  • 2 linguri smantana
  • 3-4 catei usturoi
  • busuioc proaspat pentru ornat

 

Mod de preparare:

Se feliază bagheta. Se curăţă usturoiul si se piseazS. Se amestecă cu smântână si crema mascarpone. Feliile de baghetă se ung cu crema de brânză şi se pun în tavă. Se feliază brânza mozza­rella, salamul uscat şi se aşază pe feliile de baghetă.

Se băgă în cuptor la 120-140°C si se lasă până se rumeneşte mozzarella. Se scoate tava din cuptor, se aranjează bucăţile pe un pla­tou si se ornează cu feliuţe de roşii şi frunzuliţe de busuioc.

Aperitive calde cu branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.