Aperitive calde cu branza
PrinteazaO reteta gustoasa de aperitive cu: branza, bagheta, mozzarella, salam, mascarpone, sare, rosii cherry, ardei capia, smantana, usturoi, busuioc.
- o baghetă albă
- 200 g mozzarella
- 100 g salam foarte uscat
- 100 g brânză mascarpone
- sare grunjoasă
- 300 g roşii cherry
- 2 ardei capia
- 2 linguri smântână
- 3-4 căţei usturoi
- busuioc proaspăt pentru ornat
Mod de preparare:
Se feliază bagheta. Se curăţă usturoiul şi se piseaza. Se amestecă cu smântână si crema mascarpone.
Feliile de baghetă se ung cu crema de brânză şi se pun în tavă. Se feliază brânza mozzarella, salamul uscat şi se aşază pe feliile de baghetă.
Se băgă în cuptor la 120-140°C si se lasă până se rumeneşte mozzarella.
Se scoate tava din cuptor, se aranjează bucăţile pe un platou şi se ornează cu feliuţe de roşii şi frunzuliţe de busuioc.
Aperitive calde cu branza
Pofta buna!
Perfecte sunt aperitivele astea
Bune aperitivele astea
Bune aperitivele astea